Stern Palota

Gyors internet-hozzáférés

24 órás elérhetőség

Lift

Bemutatkozás

Az irodaház a pesti Bulváron, az Andrássy úton található, alig egy saroknyira az Operaháztól, és a Deák tértől. Az Andrássy út és a tőle nem messze található Fashion Street az elmúlt években a luxus világmárkák üzleteinek legkedveltebb helyszínévé vált Budapesten.  

Az 1882-ben emelt három emeletes épület egyik előnye, hogy három utcai homlokzattal rendelkezik – az Andrássy út mellett a Dobó és a Révay utcák határolják. Építésekor a földszinten raktárak és üzletek voltak, ehhez kapcsolódó félemeleti helyiségekkel. Az emeleteken nagypolgári lakások kerültek kialakításra.

Az 1950-es évektől kezdve, mint irodaház működik. Az irodai használatra a szinteket átépítették, a falak áttörésével, áthelyezésével és újak emelésével az emeleteket körüljárhatóvá tették, a tetőteret beépítették.

Az irodaház ötszintes (pince- földszint, félemeletek- három emelet + a beépített tetőtér). Az Andrássy úti homlokzat középtengelyéhez képest kissé eltoltan nyílik a főbejárat, amely a tágas márványoszlopos előtérbe vezet. Az udvart a földszint fölött lefedték még a húszas években, jelenleg tetőkertté alakított.

1984-1986 között teljes körű felújítására és korszerűsítésére került sor. 1997-2010 között jelentős modernizációra került sor, amely kiterjedt az informatikai infrastruktúra kialakítására, az irodák klímatizálására,  és az egész palotában a hő- és hangszigetelt nyílászárók cseréjére.

2002-ben az Andrássy út, és annak különleges történelmi környezete is Budapest világörökségi helyszínei közé került. Tehát az irodaház „műemléki környezetben” helyezkedik el.

Az épület szerkezeti falai – beleértve a válaszfalakat is, téglából készültek. A földszint feletti födém dongaboltozat, a többi födém acélgerendák közötti poroszsüveg boltozat. A nyílászárók fa szerkezetűek. Az épülettel egykorú ajtók borított ácstokosak, az újabbak általában pallótokosak. Az ablakok kapcsolt geréb-tokosak. Az épület központi fűtéses, a pinceszinten lévő 2 db gáztüzelésű kazánnal . A fűtési rendszer alsó elosztású, szivattyús meleg vízfűtés. A hőleadók öntöttvas, illetve acéllemez radiátorok. Telefon- és számítógép hálózat: CAT-5-ös strukturált adathálózat van kiépítve az épületben, IBM árnyékolt alkatrészekből felépítve 1000 végponttal.

 Miben nyújtunk többet?

  •         Kiváló közlekedési lehetőségek, tömegközlekedési csomópont M1, M2, M3-as metro, 4-6 combino, 47-49 villamos
  •          Bérlői igényekhez alakítható iroda kiosztás, cégprofiljába illő iroda enteriőr kialakítása
  •          Gondnokság, állandó műszaki felügyelet
  •          Portaszolgálat és Biztonsági Szolgálat
  •          A közelben több kávézó, étterem, és bevásárlási lehetőség
  •          Egyedi, patinás hangulat, személyre szabható bérleti struktúrával
  •          Kiemelkedő elhelyezkedés a világörökség részét képező Andrássy úton
  •          Biciklivel és motorkerékpárral is kényelmesen megközelíthető
  •          Lenyűgöző belmagasság, stukkó
  •          Rendezett parkosított belső udvar.

Épület hasznosított alapterülete: 3800 m2

Jelenleg bérbeadható alapterület: ~ 500 m2

Bővebb információ: Kajrbajev Gabriella

Telefon: +36 30 343 8158

E-mail: sternpalota@komplex.hu

Térkép

Állásajánlatok

létesítményfelelős
Stern Palota

Létesítményfelelős

Létesítményfelelőst keresünk Andrássy úti irodaházunkba, azonnali kezdéssel.

Ajánlatkérés