Baross Irodaház

Parkolás

Gyors internet-hozzáférés

24 órás elérhetőség

Tárgyalótermek

Hőmérséklet szabályozás

Lift

Bemutatkozás

A fővaros IV. kerületben, Újpesten a Váci út közvetlen közelében, a Baross utca – Sweidel u.- Attila u. – Mildenberger u. által határolt tömbben található irodaház együttes.

Az Újpesti Baross Irodaház környezetében lakó- és irodaépületek, ipari ingatlanok, sporttelep, piac és más kereskedelmi létesítmények egyaránt megtalálhatók, így az Újpesti Kórház, az UTE Megyeri úti Stadionja, stb.

Megközelíthetősége: Az ingatlan megközelíthetősége kiváló, a Baross utca felől rendelkezik ki és behajtási lehetőséggel. Az autóbuszok megállói néhány perc sétával elérhetők. Az ingatlan előtt az út szilárd aszfalt burkolatú.

Az Irodaház telke minden oldalról körbekerített, a környező ingatlanoktól történő elhatárolását jó állagú vasbeton alapú fémkerítés biztosítja. A közel 3 hektáros telek jelentős része szilárd térburkolattal ellátott, ahol 300 gépkocsi parkolására alkalmas parkolót alakítottak ki. A telek épülettel, burkolattal nem fedett része parkosított, több lombos fával és örökzöld növényekkel beültetve.

Az irodaház együttes a portaépületből, egy földszintes nyaktaggal összekötött Baross I és Baross II Irodaházakból és a Baross III elnevezésű raktárépületből áll.

A helyiségekben „fan-coil” rendszerű hűtő-fűtő hőcserélők télen-nyáron biztosítják a megfelelő hőmérsékletet.

Kommunikáció: Az ingatlan több fővonallal és belső telefonhálózattal, számítógéptermekkel és strukturált (CAT5) hálózattal rendelkezik.

Biztonságtechnika: Az ingatlan riasztóberendezésekkel és térfigyelő kamerákkal és beléptető rendszerrel felszerelt, 24 órás őrzés-védéssel.

Bővebb információ: Gölley Mónika

Telefon: +36 30 747 5320

E-mail: baross@komplex.hu

Térkép

Állásajánlatok

senior könyvelő
Baross Irodaház

Senior könyvelő

Senior könyvelő keresünk Baross utcai irodaházunkba, azonnali kezdéssel.

Ajánlatkérés